Huntem's Persondatapolitik

Oprettet: 29. maj 2018

Det er vigtigt for Huntem, at vores brugere kan være trygge ved, at vi behandler de personoplysninger, som de har givet os, på en gennemsigtig og sikker måde. Vi beskriver her, hvordan vi behandler dine personoplysninger og hvilke rettigheder, du har i forhold til disse oplysninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vi opdaterer løbende denne politik. Man kan nederst på siden se seneste opdatering.

Hvordan kontakter du os?

Det er vigtigt for os, at du kan komme i kontakt med os, når du har spørgsmål til hvilke data, vi opbevarer:

Huntem IVS
CVR-nr 38131478
Vorregårdsparken 63, 8410 Rønde
info@huntem.com

Kategorier af personoplysninger

Vi gemmer kun oplysninger om dig, som du selv har oplyst os om ved din oprettelse på vores jagtformidlingstjeneste Huntem Connect eller ved din tilmelding til vores nyhedsbrev. 

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt vores services, og vi behandler dem fortrolig. 

Det er altid muligt at afmelde vores nyhedsbrev via et link i e-mailen, som du modtager fra os.

Dine rettigheder

Når Huntem har dine personoplysninger, har du jævnfør persondataforordningen følgende rettigheder:

  • Du har ret til at få oplyst de data, som vi har registreret på dig.
  • Du har ret til at få rettet eventuelle forkerte oplysninger om dig selv.
  • Du har ret til at få slettet oplysninger om dig, hvis du ikke ønsker, at vi har data på dig.

Du kan altid læse mere om dine rettigheder i den vejledning, som Datatilsynets har om de registreredes rettigheder. Den finder du på www.datatilsynet.dk.

 

Redigeret: 21. juni 2018

Jagt Oplevelsen med Huntem